I det fynske folks tjeneste

Fyns rigeste hedder Niels

Udlejning af hårde hvidevarer, computere og andet elektronisk habengut - DET er der penge i. I hvert fald hvis man skal tro Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin, der netop har lavet en liste over Danmarks 50 rigeste. 

Fire fynboer figurerer blandt Danmarks 50 rigeste.

Niels med efternavnet Thorborg og ejer af L?Easy, er god for 3,1 milliard kroner. Sammen med tre andre fynske erhvervsfolk er han blevet placeret på top 50-listen over Danmarks mest velhavende. Det skriver Fyens Stiftstidende lørdag.

Niels Thorborg ligger i år på plads nummer 29 i rækken af Danmarks rigeste med en formue på 3,6 mia. kr. Sidste år var han nummer 49. Med den nye placering har han overhalet Torben Østergaard Nielsen, United Shipping, Middelfart. Sidste år lå han på plads 38, men på den nye liste er han rykket op på nummer 35 med en formue opgjort til 2,4 mia kr. Torben Østergaard Nielsen har tjent sine penge ved, at forsyne skibe over det meste af verden med brændsel.

På tredjepladsen over fynske rigmænd og nummer 40 på listen figurere ejendomsmatadorerne Rolf og Frederik Barfoed, der er nye i det rigeste Danmark med en formue på 1,9 mia. kr.

Den fjerde rigeste fynbo er Hans Bøgh-Sørensen, ejer af Orifarm koncernen, der har opbygget en solid forretning ved parallelimport af medicin. Formuen har Berlingske Nyhedsmagasin opgjort til 1,6 mia. kr. og en placering på plads nr. 49.