I det fynske folks tjeneste

Knivstikkeri i Vollsmose

Et opgør mellem somaliere i Odense udartede til knivstikkeri fredag formiddag.

Politiet har anholdt to mænd efter et knivstikkeri fredag formiddag.

Fredag morgen kommer to grupper somaliere op at skændes ved Rådhuskælderen i Odense midtby, og det udvikler sig voldeligt.

- Efter diskussionen i centrum tager nogle hjem på deres bopæl i Egeparken i Vollsmose. Men nogle af de andre somaliere tager derud, og der opstår slagsmål, hvor en 22-årig mand bliver stukket to gange i siden med en kniv, siger Jesper Fält, vagtchef hos Fyns Politi.

Politiet ankommer talstærkt til stedet, og et område i Egeparken bliver midlertidigt spærret af, mens politiet arbejder på stedet.

Måske grundlovsforhør

En 21-årig mand er anholdt for knivstikkeriet, og sammen med ham en anden mand, der er sigtet for at medvirke til knivstikkeriet.

- Dem har vi anholdt, og de bliver sigtet efter §245, altså det vi kalder kvalificeret vold. Senere vil vi afgøre, om de eventuelt skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, fortæller vagtchefen.

Det 22-årige offer blev kørt på skadestuen efter slagsmålet. Han fik perforeret den ene lunge ved knivstikkeriet, men han er uden for livsfare, oplyser politiet.