I det fynske folks tjeneste

Ny eventchef i Odense

Ronnie Hansen, medejer og direktør for det københavnske spillested, Pumpehuset, er ansat som udviklingschef med ansvar for events i Odense.

Ronnie Hansen får et budget på 20 millioner kroner om året til at arrangere events, som skaber blivende værdi for borgere og erhvervsliv i Odense.

30-årige Ronnie Hansen har stået bag mere end 1000 events enten som arrangør, investor eller afvikler.

Han har blandt andet været med til at forvandle Pumpehuset i København fra et konkursbo til et nyskabende spillested med overskud.

Events for alle aldre

Formelt er Ronnie Hansen ansat af Odense&Co, der er et nyt partnerskab mellem Odense Kommune, erhvervslivet og offentlige institutioner.

Stabschefen i Odense&Co, Mette Beck-Nielsen, lægger vægt på, at selvom Ronnie Hansen har baggrund i det københavnske ungdoms- og musikliv i Pumpehuset og VEGA, bliver hans opgave i Odense at ramme en bredere aldersgruppe.

Men eftersom Odense&Co gerne vil tiltrække og fastholde studerende og højtuddannede, bliver der i høj grad brug for hans indsigt i ungdomskulturen.

Tiltrukket af Odenses event-ambitioner

Ronnie Hansen har taget jobbet, fordi han mener, at Odenses ambitioner på event-området er landets mest ambitiøse lige nu både med hensyn til indhold og budgetter.

- Jeg er meget tiltrukket af det mod og de ambitioner, som Odense har præsenteret. Det vil jeg gerne være en del af, siger Ronnie Hansen.

Han har læst International Business and Politics ved Copenhagen Business School.

Han er oprindelig fra Ribe, men bor nu i København.

I forbindelse med ansættelsen som eventchef i Odense afvikler han sin ejerandel i Pumpehuset.

Mød ham på TV 2/FYN klokken 19.30.