I det fynske folks tjeneste

Odense beholder Denmark Open: 700.000 dollar på højkant

Ny turneringsstruktur øger pengepræmierne i Denmark Open, som også afvikles i 2018 til 2021 i Odense.

Foto: Claus Fisker/Scanpix/akiv

Pengepræmierne i badmintonsporten får et nyt løft i de kommende sæsoner. Samtidig beholder Denmark Open sin høje status som international turnering.

Og nok så interessant, så fastholdes Odense som stedet for Denmark Open, som fra 2018 og fire år frem får en samlet præmiesum på mindst 700.000 dollar. 

Det glæder rådmand Jane Jegind. Hun siger blandt andet:

- I Odense er vi både glade og stolte over, at det er lykkedes at sikre en ny fire-årig periode. Turneringen holdt sidste år ti års jubilæum i det fynske og har efterhånden nået et så flot og højt niveau, både hvad angår selve den sportslige afvikling som den aktivering, der foregår rundt omkring eventen, at det heldigvis også er blevet bemærket internationalt.

Læs også Viktor Axelsen kan se frem til en bedre indtjening

- Vi ser frem til sammen med Badminton Danmark at indfri såvel det internationale badmintonforbunds som spilleres og tilskueres forventninger til et brag af en sportevent - også de kommende år.

Stor anerkendelse

I Badminton Danmark er man "glad og stolt" over at være blandt de største turneringer på BWF's nye World Tour.

- Det er en stor anerkendelse af det arbejde, som vi gør for badminton i Danmark og på verdensplan, og så er det ikke mindst en anerkendelse af det professionelle niveau, som vores events har, siger administrerende direktør Bo Jensen.

- At lille Danmark fortsat vil være i verdenstoppen gør også, at vi kan fortsætte vores udvikling med at kunne præsentere publikum, sponsorer og samarbejdspartnere for den bedste badmintonoplevelse overhovedet.