I det fynske folks tjeneste

Odense Bulldogs fyrer direktør Kristoffer Jørgensen

Odense Bulldogs har i dag opsagt samarbejdet med direktør Kristoffer Jørgensen. Det sker efter direktøren til TV 2/FYN har fortalt om interne magtkampe og kupforsøg i ishockeyklubben.

Bestyrelsen i ishockeyklubben Odense Bulldogs har torsdag formiddag valgt at fyre klubbens direktør, Kristoffer Jørgensen.

Fyringen kommer efter, at Kristoffer Jørgensen i et stort interview med TV 2/FYN tidligere i dag har fortalt om interne stridigheder og om, at en del af ejerkredsen i Odense Bulldogs, bagom den nu tidligere direktørs ryg, har forsøgt at få ham afsat.

Kristoffer Jørgensen er efterfølgende blevet suspenderet fra sit job, og bestyrelsen i Odense Bulldogs har i stedet indsat Angus King som administrerende direktør i klubben.

Læs også Kaos i klubben: Interne magtkampe og kupforsøg i Bulldogs

Stop allerede besluttet

For en uge siden meddelte klubben, at samarbejdet med klubbens frontmand ikke forlænges efter sæsonen, og måske også ville slutte allerede inden.

I nyheden beskrev Kristoffer Jørgensen, at han ikke følte, at han havde optimale arbejdsbetingelser i klubben.

Til trods for at han på daværende tidspunkt fortsat var ansat i klubben, så var det vigtigt for ham at åbne op for, hvorfor samarbejdet ikke forlænges. 

I det interview med TV 2/FYN, der altså endte med at blive Kristoffer Jørgensens sidste som direktør i Odense Bulldogs, fortæller han om en hverdag i klubben, hvor interne magtkampe og kupagtige forsøg har præget dagligdagen.

- Uoverensstemmelserne er helt konkret en oplevelse af, at et ukendt antal ejere gør sig meget umage med at hverve stemmer fra den øvrige ejerkreds udelukkende for at få mig afsat som direktør. Alt dette i hemmelighed. I 
den proces er såvel mine faglige som personlige grænser ekstremt overskredet og derfor vælger jeg at sige stop, forklarer Kristoffer Jørgensen blandt andet. 

Pressemeddelelsen fra Odense Bulldogs lyder i sin helhed:

Kristoffer Jørgensen har i dag valgt at udtale sig til pressen omkring forhold, som efter bestyrelsens opfattelse ikke tjener selskabets interesse.

Kristoffer Jørgensen er indtil videre suspenderet mens selskabet undersøger, hvorvidt de illoyale udtalelser skal have yderligere konsekvenser for Kristoffer Jørgensen.

Bestyrelsen har i forlængelse heraf indsat Angus King som konstitueret direktør i selskabet pr. dags dato. Angus King har stor ledelsesmæssig erfaring og vil være garant for en fortsat sund og stabil udvikling i Odense Bulldogs. Henrik Benjaminsen bliver ny formand for bestyrelsen.

Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer.