I det fynske folks tjeneste

Politi om hærværk-motiv: Kan være styrkedemonstration

Politiet er i gang med at afhøre de personer, der blev anholdt onsdag aften i forbindelse med hærværk mod Poolcaféen i Odense. Motivet kan være en "styrkedemonstration"

Fyns Politi er i gang med at afhøre de personer, som blev anholdt onsdag aften i forbindelse med hærværk mod Poolcaféen på skibhusvej i Odense. Politiet oplyser til TV 2/FYN, at det kan skyldes en "styrkedemonstration".

I alt blev 21 personer anholdt onsdag aften for hærværk mod Poolcaféen på Skibhusvej og for at kaste sten mod politiet, da en patrulje ville anholde tre personer på Nyborgvej ved Black Armys klubhus. 7 at de anholdte er allerede løsladt.

Vicepolitiinspektør Jens Langdal fra afdelingen for organiseret kriminalitet vurderer, at alle 14 personer vil blive løsladt senere torsdag, og at ingen af de 14 vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

Jens Langdal er i gang med at efterforske, hvad der foregik onsdag aften og ikke mindst hvorfor. Han mener, at grunden kan tænkes at være at banden gerne vil skræmme og positionere sig overfor andre bander, altså en slags "styrkedemonstration". Jens Langdal forklarer også, til TV /2FYN at de anholdte kan have haft et modsætningsforhold til de personer, der er på Poolcaféen.