I det fynske folks tjeneste

Politiet bevogter skudramt HA'er på OUH

Fyns Politi arbejder stadig intenst med opklaringen af den skudepisode, der fandt sted i weekenden, hvor en tysk HA-rocker blev ramt i låret på en tankstation i Odense.

01:13

Fyns Politi arbejder stadig intenst med opklaringen af den bandelrelaterede skudepisode, der fandt sted i weekenden.

Lisbeth Fried, der er linjechef i Beredskab ved Fyns Politi bekræfter i dag overfor TV 2/FYN, at politiet stadig bevogter OUH, hvor den tyske HA-rocker er indlagt, efter han lørdag blev skudt i benet på en tankstation på Ejbygade.

 

Læs også Politiet ved ikke, hvor rockerkortege blev af

En 19-årig mand med tilknytning til Black Army blev efterfølgende varetægtsfængslet i sagen frem til den 22. september. Han er blevet sigtet for forsøg på manddrab. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre - og derfor er også sparsomt, hvad der er kommet frem af oplysninger i sagen. 

Efter skyderiet tog en gruppe på 15 til 20 medlemmer af Hells Angels' støttegruppe AK81 ophold ved hospitalet. Samtidig holdt kampklædt politi vagt ved tankstationen, Black Armys klubhus samt OUH.

Fyns Politi indførte visitationszoner i Odense og Nyborg efter skyderiet. 

De tyske rockere var på til en fest i Hells Angels' klubhus på Langelandsvej i Nyborg. Rockerne skulle fejrer, at klubbens afdelinger i Odense, Aalborg og Amager i år har 20 års fødselsdag og samtidig markere, at det er omkring et år siden, at banden flyttede ind i klubhuset på Langelandsvej i Nyborg.