Tidligere kræftramte Lene overrasker nabo med blomster: - Det er fantastisk, når man får hjælp

I anledning af Knæk Cancer hjælper TV 2 Fyn hver dag kræftramte med at sige tak til de mennesker, der har gjort en særlig indsats for dem under deres kræftforløb.

- Man bliver så rørt over, at der er mennesker, der bare er der for en, når man bliver syg. Det havde jeg ikke tænkt over på forhånd. 

quote Når man er syg, og det hele er lidt svært, er det fantastisk at få hjælp uden at bede om det

Lene Bundgaard, Kerteminde

Sådan siger Lene Bundgaard om sin nabo Mette Johanson, som sidste år løftede lidt af hverdagslogistikken af Lenes skuldre og sørgede for, at Lenes to små hunde dagligt kom ud på Kertemindes gader, mens hun selv kom sig over en brystkræftoperation. 

Knæk Cancer med TV 2 Fyn

- Når man er syg, og det hele er lidt svært, er det helt fantastisk at få den hjælp uden at bede om det, siger hun. 

Hver eneste morgen og aften i hele december sidste år stod der mennesker foran Lenes dør for at gå med Eddie og Oscar. 

- Mette lavede et vagtskema i en facebookgruppe, så alle vidste, hvornår de skulle gå med hundene. Det eneste jeg skulle sørge for var at give dem snor på, og når det så bankede på døren, kom hundene ud, og jeg kunne passe på mig selv imens, siger hun. 

TV 2 Fyn hjælper

TV 2 Fyn hjælper i denne uge kræftramte med at sige tak til mennesker, der gør en særlig indsats for andre i kræftforløbet. Og når man er et menneske, som helt naturligt hjælper under hårde sygdomsforløb og sætter alt ind for at organisere venner og familie i en hundeluftekorps, fortjener man et ekstra stort tak.

- Jeg er alene med min datter, så derfor betyder det jo endnu mere, at der var så mange, der tænkte på og hjalp mig. Derfor skal Mette overraskes med blomster i dag, siger Lene Bundgaard. 

Tak for Poop Patrol

Og overrasket blev Mette Johanson i den grad, da Lene Bundgaard og de to hunde pludselig stod på hendes arbejdsplads tidligere i dag med en efterårsbuket og en stor tak for hjælpen sidste år. 

quote Jeg er alene med min datter, så derfor betyder det jo endnu mere, at der var så mange, der tænkte på og hjalp mig

Lene Bundgaard, Kerteminde

- Jeg vil gerne sige tak til dig for Poop Patrol [vennernes kreative navn på hundelufterkorpset, red.], fordi du fiksede og ordnede alting og forstod, at det kan være lidt svært at bede om hjælp, siger Lene Bundgaard. 

Hvis du har været gennem - eller står midt i - et kræftforløb, ved du måske, hvor vigtigt det er at få hjælp. I hele Knæk Cancer-ugen hylder vi familiemedlemmer, venner og kolleger, som træder til, når det brænder på.

Hver dag overrasker vi derfor en fynbo, der giver alt, hvad de har for at hjælpe andre gennem kampen mod kræft. Følg med her på TV 2 Fyn for at se, hvordan det går, når vi overrasker dem. 

 

HER OG NU

MEST LÆSTE OM VALGET: