I det fynske folks tjeneste

Tinderbox: Nyt hovednavn offentliggøres i dag

Tinderbox vil tirsdag offentliggøre fem nye navne til sommerens festival. Dermed når de op på at have 41 ud af i alt 60 navne på plads.

Foto: Sophia Juliane Lydolph / Scanpix

Tinderbox arbejder stadig på at fylde programmet til sommerens festival i Tusindårsskoven i Odense. Tirsdag får de fyldt yderligere fem navne på plakaten, når de klokken 14.00 offentliggør en håndfuld nye navne.

Blandt dem er der også et decideret hovednavn, som festivalen har forsøgt at trække til Odense i både 2015 og 2016 også. Derfor er de naturligvis meget begejstrede over bandet, hvis navn endnu ikke er ude i offentligheden.

- Det er en fantastisk nyhed, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.

Netop Morten Hopballe besøger klokken 14.00 studiet på TV 2/FYN Nyhedskanalen. Her vil han fortælle, hvem de i alt fem nye navne er.

Og selvom der også efter tirsdag mangler 19 navne på årets festivalprogram, så er Morten Hopballe allerede meget tilfreds med de musikalske udsigter til 2017-festivalen. 

Læs også Jamaicansk verdensstjerne til Tinderbox

- Det er et program, som vi med rette er rigtig stolte over. Publikum kan se frem til nogle virkelig stærke hovednavne som The Killers, Kings of Leon, Pet Shop Boys, Travis Scott, Martin Garrix, Lukas Graham og MØ. Det findes ikke meget bedre. På Magicbox er der helt sikkert mange, der er klar til at feste med blandt andre Afrojack, Galantis og Martin Solveig, og så har vi en ny scene, hvor vores publikum kan glæde sig til at høre en lang række nyere bands, som med garanti vil give folk en masse musikalske oplevelser. Endelig har vi Danmarks bedste festivalplads i Tusindårsskoven, hvor der lige som de to første år er kræset for kvaliteten i madboderne, de anderledes siddeområder og for menuen i barerne, og hvor publikum får serveret mange andre oplevelser end dem, der står på scenerne. Vi kan slet ikke vente til 22. juni, siger Morten Hopballe.

01:00 Luk video