Vind billetter til Tinderbox - vis, hvordan du støtter Kyiv

Nu kan du vise din støtte til borgerne i Kyiv med et enkelt klik på kameraet og samtidig deltage i konkurrencen om at vinde billetter til Tinderbox.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Knips et billede og vind billetter til Tinderbox.

Billedet skal vise, hvordan du støtter de krigsramte indbyggere i Kyiv, der er Odenses venskabsby. Så deltager du i konkurrencen om billetter til festival i 2023

Det er DTD Group, som står bag festivalen, der har doneret ti partoutbilletter til Tinderbox. De udloddes af Fyens Stiftstidende i samarbejde med Rotary City Odense Klub og TV 2 Fyn for at sætte fokus på indsamlingen "Kyiv Fryser".

To millioner indsamlet

Indsamlingen blev sat i gang onsdag den 23. november, og fynboernes opbakning var fra første dag overvældende. 

Efter to dage rundede indsamlingen to millioner kroner. Og det er både fynske virksomheder og privatpersoner, der rundhåndet viser deres støtte til borgerne i Kyiv. 

Pengene skal hjælpe indbyggere i Kyiv med at holde varmen i en tid, hvor krigen hærger og store dele af byen mangler vand, varme og lys.

Sådan vinder du billetter

Du har frit spil til, hvordan du vil vise din støtte på dit foto. Skal julesmåkagerne være blå og gule i år, spraymaler du din puddelhund i ukrainske farver eller former en endnu flottere mosaik, end medarbejderne på Fyens Stiftstidende? Valget er dit!

Send dit foto til redaktionen på Fyens Stiftstidende og del også gerne billedet på sociale medier under hashtagget #kyivfryser.

Om vinteren kan det blive ned til tocifrede minusgrader i Ukraine. Journalist Frederik Berga Rasmussen prøvede på egen krop, hvad det vil sige at bo i en fryser

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt