I det fynske folks tjeneste

GOG fortsætter stime med sejr i tæt opgør mod Skjern

GOG avancerede til tredjepladsen, da det mod Skjern blev til den femte sejr i træk i herrernes håndboldliga.

GOG's Odinn Thor Rikhardsson scorede GOG's sidste mål. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

GOG fortsætter sin gode stime og ligger nu nummer tre i herrernes håndboldliga.

Således var det den femte ligasejr i træk, da Skjern i Gudme blev besejret med 28-27 efter et opgør, der var nøjagtigt lige så tæt, som cifrene antyder.

Dermed kom GOG på 26 point for 20 kampe og rykker forbi Bjerringbro-Silkeborg i tabellen. Skjern ligger på femtepladsen med 23 point.

GOG kom hurtigt på 2-0, men Skjern arbejde sig prompte tilbage og fik også overtaget.

Udeholdet brugte en GOG-udvisning som afsæt til at veksle 6-7 til 10-7 i en periode, hvor fynboerne holdt scoringspause i otte minutter.

Hjemmeholdet sluttede dog første halvleg bedst af og sikrede spændingen ved at reducere fra 11-14 til 14-15 i de sidste minutter.

Og det blev tæt hele vejen i anden halvleg. Holdene var skiftevis i front, og på intet tidspunkt i de første 27 minutter førte et hold med mere end ét mål.

Tomålsføringen kom med præcis tre minutter tilbage, da Emil Jakobsen udnyttede sit holds overtal til at score til 27-25 efter en kontra.

Skjern gik i stå offensivt på det værst tænkelige tidspunkt. Elvar Örn Jónsson brød otte minutters måltørke ved at reducere til 26-27 med 40 sekunder tilbage, men det var afgørelsen, da Odinn Thor Rikhardsson øjeblikke senere scorede fra fløjen til 28-26.