I det fynske folks tjeneste

L.O.C fik Christiane på Valdemar Slot

Rapperen og Vild med dans-værten har sagt ja til hinanden på Fyn.

Den 33-årige rapper og Voice-dommer Liam O'Connor - bedre kendt som L.O.C - og 30-årige Christiane Schaumburg-Müller, der blandt andet er kendt som Vild med dans-vært, kan nu kalde sig for mand og kone.

Parret er blevet gift og holder også selve bryllupsfesten på Valdemars Slot i fynske Tåsinge.

Her er 150 gæster fra nær og fjern inviteret til en overdådig fest - blandt andre en del af L.O.C's familie fra Irland er ankommet.

Fest på Fynsk slot

Valdemars Slot er tidligere ejet af Caroline Fleming, som er Christiane Schaumburg-Müllers gode veninde. I dag er stedet ejet af Caroline Flemings far.

Selvom parret - og især Christiane Schaumburg-Müller - normalt deler rigeligt ud af privatlivet på sociale medier, så har parret ønsket at holde brylluppet meget privat. Det er "non online wedding", har hun tidligere skrevet på, ja, Twitter.

Ingen medier har fået lov til at komme i nærheden af den festlige begivenhed på slottet. Parret har sørget for at få spærret Valdemars Slot godt af, så det har været næsten umuligt for pressen at få et kig ind i festlighederne.

Lidt har brudgommen dog talt med pressen inden brylluppet.

- Ja, jeg er lidt nervøs, lød det kort fra L.O.C til seoghør.dk lørdag formiddag, mens han snuppede en smøg foran sit hotel i Svendborg.

Dresscode

Fast står dog, at dresscoden til middagen og festen er "black tie", hvilket vil sige smoking for mændene, mens kvinderne kan vælge mellem lang eller kort aftenkjole.

Inden turen fra Svendborg til slottet fangede fotografer L.O.C. Han var iført sort smoking, hvid skjorte og to hvide roser i jakkens revers. Rapperen blev kørt til Valdemars Slot i en Mercedes.

- Jeg har talen parat. Det bliver på en blanding af dansk og engelsk, sagde L.O.C tidligere lørdag til BT.

Royal frisør og lokal lagkage

Det er kronprinsesse Marys frisør Søren Hedegaard - gift med Linie 3-legenden Preben Kristensen - som har stået for Christiane Schaumburg-Müllers hår.

Stylist Kim Grenaa har derefter sammen med designeren Jesper Høvring sørget for, at resten - blandt andet bryllupskjolen, som Høvring har kreeret - sad, som den skulle.

Bryllupskagen stammer fra det lokale Langenæs Bageri.