Brugsuddeler slår alarm: Tyve kommer med indkøbslister

I et Facebook-opslag opfordrer Troels Olsen kunderne til at holde øje med tyve. Hos Coop bekræfter informationsdirektør et stigende antal tyverier.

En SuperBrugsen i Søndersø er nu så hårdt plaget af tyverier, at man i et Facebook-opslag beder kunderne om hjælp til at holde øje med tyvene.

- Hvis I ser folk der er i gang med at tømme store mængder af dyre varer så som cremer, sminke, kød, rødvin eller spiritus, så kontakt endelig personalet, skriver SuperBrugsen i Facebook-opslaget.

Brugsuddeler Troels Olsen oplyser til TV 2, at nogle af tyvene ligefrem har lister med over, hvad de skal stjæle.

- Vores butiksdetektiv har fanget nogle, der havde lister med fra dem, der har bestilt tyverierne, siger Troels Olsen.

Stjal make-up

Opslaget blev lagt på Facebook efter de to tyve, havde tømt standeren med make-up ned i et net, de havde med.

Troels Olsen siger, at Facebook-opslaget med opfordringen til kunderne, er en måde at gøre opmærksom på problemet med tyve på.

- Det er en svær balancegang, for vi kan jo heller ikke gå og bede kunderne om at se, hvad de har i lommerne, siger Troels Olsen til Fyens.dk.

- Man skal ikke konfrontere tyvene, men give os ansatte et praj, hvis man ser noget, understreger Troels Olsen overfor TV2.

Stigende antal tyverier

Hos SuperBrugsens ejer, Coop, bekræfter informationsdirektør Jens Juul Nielsen, at man på landsplan oplever et stigende antal tyverier i forretningerne.

- Det er ikke noget, vi kan dokumentere med tal, men det er vores fornemmelse, at antallet at tyverier i vores forretninger er steget det seneste års tid, siger Jens Juul Nielsen til TV 2.

Oversigt

    Oversigt