I det fynske folks tjeneste

Forårsvarmen vender tilbage: Sådan bliver weekendvejret

Det lidt ustadige vejr midt på ugen afløses til weekenden af tørvejr, solskin og helt op til 17 grader på Fyn.

I samarbejde med TV2.dk

Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Scanpix

Med en frisk vind til kuling, der suser ind over landet fra vest med byger hist og her, så er de rigtige forårsfornemmelser nok væk for en stund.

Men det flotte og lune forårsvejr vender snart tilbage. Til weekenden får vi atter masser af solskin og op til cirka 15 grader.

Fredag bliver det dog lunere end midt på ugen, og med solens hjælp kan man i de nordlige og østlige egne nå op på 13-14  grader, mens man mod syd og vest må belave sig på en mere skyet og lidt køligere dag, hvor der tilmed kan komme lidt regn.

Men til weekenden breder et højtryk sig ind over Mellemeuropa og det giver gradvist pænere vejr over Danmark.

Især søndagen, der jo som bekendt er Palmesøndag, ser rigtig flot ud med masser af solskin og temperaturer op til omkring 15 grader, men især ved Vestkysten risikerer man i den lune vestenvind også havgus rundt omkring.

  Foto: TV 2 VEJRET / Grafik

Med den vestlige vind er det dog ikke på Fyn, men især i Østjylland og på Østsjælland, at man kan forvente det varmeste vejr - men solbrillerne kan roligt tages frem i størstedelen af landet.

Og weekenden skal sandsynligvis nydes. Selvom det endnu er langt ude i 'vejr-horisonten', så tyder meget på, at det bliver betydeligt koldere frem mod påske-ugen.

I samarbejde med TV2.dk