I det fynske folks tjeneste

19-årig fængslet for fodbold-nedkørsel

En 19-årig mand nægtede sig tirsdag eftermiddag skyldig i forsætlig nedkørsel af en 22-årig mand efter Horsens 1-0 sejr over OB mandag aften. Dommeren mente dog, at der var så bestyrket mistanke mod den 19-årige, at han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Ulykken skete nær Horsens Stadion.

Han er sigtet for grov vold, efter han ifølge politiet kørte ind i seks Horsens-fans med vilje. Det skriver eb.dk.

Den 19-årige forklarede, at han gassede op ved Sports Allé i i Horsens for at komme væk fra en gruppe på 20-25 Horsens-fans, som de fire OB-fans i bilen tidligere var blevet enige om 'at give en røvfuld' som hævn for en episode 10 minutter tidligere på Langemarksvej.

Rev i rattet

Under grundlovsforhøret sagde anklageren, at den 19-årige brugte bilen som våben, og flere vidner har overfor politiet forklaret, at de så, at han rev i rattet for at komme op på fortovet.

Den 19-årige OB-fan, der under grundlovsforhøret sad stille og spinkel iført sweatshirt, jeans og hvide sneakers, er kendt af politiet for mindre forseelser i forbindelse med fodboldkampe.

Den sigtede kærede ikke fængslingen, skriver eb.dk

Ulykken skete umiddelbart efter, Horsens havde besejret OB 1-0 mandag aften, og enkelte Horsens-fans var også mødt op i retten. Her sad de forstenede, mens den 19-åriges mor grædende overværede grundlovsforhøret mod sin søn.