I det fynske folks tjeneste

19-årig fængslet for fodbold-nedkørsel

Ulykken skete nær Horsens Stadion.

En 19-årig mand nægtede sig tirsdag eftermiddag skyldig i forsætlig nedkørsel af en 22-årig mand efter Horsens 1-0 sejr over OB mandag aften. Dommeren mente dog, at der var så bestyrket mistanke mod den 19-årige, at han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Han er sigtet for grov vold, efter han ifølge politiet kørte ind i seks Horsens-fans med vilje. Det skriver eb.dk.

Den 19-årige forklarede, at han gassede op ved Sports Allé i i Horsens for at komme væk fra en gruppe på 20-25 Horsens-fans, som de fire OB-fans i bilen tidligere var blevet enige om 'at give en røvfuld' som hævn for en episode 10 minutter tidligere på Langemarksvej.

Rev i rattet

Under grundlovsforhøret sagde anklageren, at den 19-årige brugte bilen som våben, og flere vidner har overfor politiet forklaret, at de så, at han rev i rattet for at komme op på fortovet.

Den 19-årige OB-fan, der under grundlovsforhøret sad stille og spinkel iført sweatshirt, jeans og hvide sneakers, er kendt af politiet for mindre forseelser i forbindelse med fodboldkampe.

Den sigtede kærede ikke fængslingen, skriver eb.dk

Ulykken skete umiddelbart efter, Horsens havde besejret OB 1-0 mandag aften, og enkelte Horsens-fans var også mødt op i retten. Her sad de forstenede, mens den 19-åriges mor grædende overværede grundlovsforhøret mod sin søn.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.