I det fynske folks tjeneste

50 nye job på havnearealer i Nyborg

Glunz & Jensen rykker hovedkvartér ind på Lindholm Havn

Glunz & Jensen har valgt at placere virksomhedens hovedkvarter i Nyborg. Glunz & Jensen overtager store dele af  Associated Danish Ports (ADP) bygning på Lindholm Havnevej fra 1. januar 2018.

Flytningen til Nyborg sker som led i en restrukturering og sammenlægning af aktiviteterne på tværs af landet.

Det er ADP, der ejer havnen i Nyborg.

- Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet på at skabe mere aktivitet på Nyborg Havn, og med store investeringer i bygningen på havnen har vi nu skabt gode rammer for Glunz & Jensens aktiviteter i Nyborg. Glunz & Jensen lejer sig ind i vores bygninger på Nyborg Havn med i alt 5.800 kvadratmeter produktionsfaciliteter samt 1.200 kvadratmeter kontorfaciliteter, siger Nils Skeby, der er direktør i ADP.

Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af innovative, højkvalitets-løsninger til den globale prepress-industri, og udvikler, producerer, sælger og servicerer processorer til offset- og flexo-trykindustrien. Virksomheden markedsfører produkter og services igennem et verdensomspændende netværk af distributører og forhandlere.

Koncernen beskæftiger ca. 200 medarbejdere fordelt på datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA og Italien, og heraf vil hovedkontoret og produktionen i Nyborg i første fase udgøre 50 medarbejdere, oplyser firmaet.

René Normann Christensen, direktør i Glunz & Jensen ser frem til at flytte ind i de nye lokaler i Nyborg og roser samarbejdet med flere afdelinger i Nyborg Kommune og i Bureauet Nyborg, 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.