Årets Entrepreneur på Fyn

Ernest og Young kårede torsdag Fyns bedste vækstvirksomhed. Vinderen blev odenseanske NeoProcess, der trods finanskrisen har øget omsætningen med 60 procent.

Rådgivningsfirmaet Ernest og Young hædrer hvert år en virksomhed, der har gjort det særlig godt i det forgangne år i konkurrencen Entrepreneur of the Year. 

- Det er jo en konkurrence, hvor vi kårer vækstskaberne i Danmark, og vi laver så en kåring i Danmark og rundt om i de seks andre regioner, forklarer Mikael Johansen fra Ernest & Young. 

Den fynske vinder er IT-virksomheden Neoprocess. Virksomheden har formået at øge sin omsætning med 60 procent, selvom finanskrisen raser. Tidligere i dag spurgte vi NeoProcess' stifter Søren Skovbølling, hvad det betyder at være nomineret til Entrepreneur og the Year. På det tidspunkt vidste han nemlig ikke, at han var kåret som vinder: 

- Det betyder meget for os, fordi det er en anerkendelse af, at det vi går og laver er noget godt. Det er selvfølgelig noget, vi sætter stor pris på og er stolte af, fortæller han. 

Neoprocess laver IT-løsninger til andre virksomheder og rådgiver dem, så deres arbejdsgang optimeres mest muligt. En nieche, hvor NeoProcess vil være de bedste:

- Vi har et skarpt fokus på at drive en snæver forretning, hvor vi er dygtige. Vi er måske nogle af de allerbedste i landet til vores forretningsområde, og det er jo noget kunderne godt kan lide at være en del af. 

Det er også en af begrundelserne for at vælge NeoProcess til Entrepreneur of the Year.

- Det er inden for en niche, de arbejder, men alligevel har de forstået at specialisere sig og skabt en kanon virksomhed, forklarer Mikael Johansen. 

Søren Skovbølling lægger vægt på andet end tal på bundlinien, nemlig medarbejderne. De skal have det godt og føle sig værdsat på arbejdet

- Det er meget vigtigt. Jeg tror ikke på, at man kan levere en så kompetent ydelse, som man har brug for ude ved vores kunder, hvis ikke man er glad og tilfreds med det man går og laver, fortæller Søren Skovbølling fra NeoProcess.

Oversigt

    Oversigt