Arrangør af festival truet

Festivalarrangør har politianmeldt seks-syv gæster for trusler efter aflyst festival i Munkebo.

- Gå ud og hæng dig i skoven. Det er det eneste, du er værd.

Den besked fik festivalarrangør Thomas Jacobsen smidt i ansigtet på Facebook af en 29-årig mand, der var rasende over, at Musik ved Noret lukkede og slukkede tidligt lørdag aften, fordi ledelsen kunne se bunden på pengekassen.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den vrede mand var ikke alene om grovhederne.

Thomas Jacobsen nåede at få seks-syv meldinger af samme type, inden han valgte at lukke ned for den brede adgang til sin Facebook-side.

Samtidig har han anmeldt de truende henvendelser til politiet,
der i første omgang rådede ham til at sikre sig de nødvendige
beviser til eventuel senere retslig brug, skriver Fyens
Stiftstidende.

Ubehageligt

- Jeg er klar over, at truslerne er skrevet i frustration, måske også i en brandert, men det ændrer ikke på, at det er rigtig, rigtig ubehageligt for mig selv og for min familie, siger Thomas Jacobsen til Fyens Stiftstidende.

Den truende henvendelse fra den 29-årige mand fra Munkebo
havde - ud over opfordringen til Thomas Jacobsen om at hænge sig
- følgende indhold:

- Jeg skal have mine penge tilbage og det er dem alle sammen. Og ellers så forfølger jeg dig resten af dit elendige liv og sørger for at reklamere for dig, så alle kan se, hvilket fucking svin du er. Tyv, du er en fucking tyv: meld dig ud af Facebook.

Bliver personerne sigtet for trusler efter straffelovens paragraf 266, kan det koste dem bøde eller fængsel i op til to år. Straffen afhænger også af, om nogle af dem tidligere er straffet for trusler.

Konkursbehandlingen af foreningen bag Musik ved Noret er i gang. Kassen - med det beskedne indhold - er allerede overdraget til advokat Jess Aagaard, Kerteminde, oplyser Thomas Jacobsen til Fyens Stiftstidende.

Oversigt

    Oversigt