Barbershop har kæmpe succes med konceptet "kun for mænd"

Carlsens Barbershop tilbyder maskulin wellness, når de mandlige kunder strømmer ind for at stå skarpt til nytårsaften. Det indebærer både drinks, barbering og rå maskulinitet.

En rigtig herresalon. 

Hvor snakken er fri, og en iskold bajer hører til under klipningen. Det er, hvad kunderne får hos Carlsens Barbershop i Odense, når udseendet skal gøres klar til nytårsaften. 

Kunderne strømmer ind for at få en maskulin oplevelse blandet med frisklavet drinks fra Barbershoppens egen bartender. 

- Det handler om at give mændene en fed oplevelse. Samtidig er det også en god og lækker wellnessbehandling. Vi har prøvet før, at kunderne bare falder i søvn, smiler medindehaver Ali Jassim, imens han ligger et fugtigt håndklæde over sin kunde, Anders Christiansen ansigt. 

Hos Carlsens Barber får man ikke kun en rigtig herreklipning. Her kredses også om kundernes drikkepræferencer.
Hos Carlsens Barber får man ikke kun en rigtig herreklipning. Her kredses også om kundernes drikkepræferencer.
Foto: Lasse Frost

Carlsens Barbershop har to herresaloner i Odense, som tilbyder alt fra klipning til hårfjerning i næse- og øregangen.

Et afkoblingssted for mænd

Hos Carlsens Barbershop i Odense har de kæmpe succes med konceptet "kun for mænd". En god øl eller en frisklavet cocktail er en del af det, som kunderne får med.

Det handler om stil. Den maskuline stil.

- Det er lidt et get away place. Et sted for mændene, hvor de kan gemme sig lidt for den travle hverdag. Vi synes, at alle fortjener sådan en rigtig fed mandeoplevelse, siger Ali Jassim.

Den oplevelse er også grunden til Anders Christiansens tilstedeværelse i barbershoppen. Han kommer for afslapningen, den gode stemning og en splinterny, trimmet frisure og barbering.

- Det er en herresalon, hvor der bliver stillet en bajer, og så er snakken bare en smule friere. Man føler ikke, at man har den fimsede tilgang, fordi man netop har været inde i en rigtig mandesalon, siger Anders Christiansen kort inden næsehårene må lade livet. 

Anders Christiansen kort inden næsehårene bliver revet ud af frisør og medindehaver, Ali Jassim.
Anders Christiansen kort inden næsehårene bliver revet ud af frisør og medindehaver, Ali Jassim.
Foto: Lasse Frost

De tre vatpinde bliver pludseligt revet ud af Anders Christiansens næse- og øregang. Og så er dagens besøg ved Carlsens Barbershop ved at være overstået. 

- Man åbner nok måske lidt mere op i den halve time, man alligevel sidder her. Man føler sig som en rigtig mand, når man går ud herfra. Så kan man mærke, at man lever igen, smiler en nybarberet Anders Christiansen. 

Rigtige mænd skal der også være plads til. For modsat kvinderne, så har de ikke et sted at gå hen, når der rigtig skal selvforkælelse til.

- Kvinderne har manicure, pedicure og neglelak. Altså mændene har manglet et sted, de kan være i. Så nu kan kæresterne kysse deres mænd igen, når de kommer hjem, siger Ali Jassim.

Tidligere i december tilbød en anden frisør gratis juleklipning til Odenses hjemløse.

Se indslaget fra Carlsens Barbershop her

Oversigt

    Oversigt