I det fynske folks tjeneste

Barbie-spring vinder pris: Fynske lærerstuderende skaber spændende undervisning

Kimie Dyrvig, Claudia Grandahl Christensen og Pernille Rohde Sloth Møller efter prisoverrækkelsen. Foto: Jesper Ludvigsen/PR

Tre fynske studerende fra læreruddannelsen i Odense tog tredjepladsen i Den Digitale Læringspris ved prisuddelingen på Danmarks Læringsfestival i København.

De tre fynske studerende Claudia Grandahl Christensen, Kimie Dyrvig og Pernille Rohde Sloth Møller fra University College Lillebælts læreruddannelse i Odense kom ind på en tredjeplads ved prisuddelingen på Danmarks Læringsfestival i København.

Trioen fik tredjepræmien for et digitalt undervisningsforløb for 5.-6. klasse, hvor de blandt andet brugte elastikspring med Barbiedukker og digitale redskaber til at skabe spændende undervisning for børnene. 

- Det var fedt at få den anerkendelse og være en del af hele forløbet. Det har vi været meget glade for, siger Claudia Grandahl Christensen i en pressemeddelelse.
 
Den Digitale Læringspris er et samarbejde mellem landets læreruddannelser og it-virksomheden KMD, og juryen hæftede sig særligt blandt andet ved "den eksperimenterende motor, som undervisningsforløbet gør brug af i forhold til at afprøve specifikke matematiske begreber i praksis. Opgaverne er spændende, og der er ingen tvivl om, at det er en gruppe af studerende, som brænder for deres fag".

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.