Blæsten ramte Fyn som en storm i et glas vand

DMI havde forberedt Fyn på noget af en rusketur søndag, men blæsten nåede aldrig rigtig at skabe problemer.

Et væltet træ på Sydfyn og væltet trailer på Vestfyn. Det var, hvad søndagens kraftige vinde tog med sig, melder myndighederne tidligt mandag morgen.

Vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi kan således melde om en stille aften og nat uden de store udrykninger på grund af stormen.

Ved 20-tiden væltede en trailer på Lillebæltsbroen. Traileren spærrede delvist den vestgående vejbane, men var hurtigt fjernet af privat vejhjælp, oplyser Vejdirektoratet.

Klokken 22.30 modtog Fyns Politi en anmeldelse om et væltet træ der, hvor Marievej rammer Johannes Jørgensens Vej i Svendborg. Der var ikke sket skader, hverken på personer eller andet.

Siden søndag eftermiddag udsendtes advarsler om kraftig vind på broerne. Således var der tidligt advarsler om ikke at passere Storebæltsbroen med vindfølsomme køretøjer. Den advarsel blev afblæst ved 22.30-tiden, mens vinden først for alvor lagde sig i det sydfynske 04.45, hvor Vejdirektoratet på blandt andet Twitter kunne melde om normale vindforhold på Siøsundbroen, Svendborgsundbroen og Langelandsbroen.

Kort før klokken 17 søndag udsendtes advarsel om kraftigt blæsevejr på Nord- og Vestfyn - i Middelfart, Assens og Nordfyns kommuner - men området slap nådigt, og der er ingen meldinger om nogen form for skader.

Til gengæld kunne Fyns Politi melde om væltede vejskilte og andet materiel i forbindelse med diverse vejarbejder og lignende rundt omkring i Odense.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt