I det fynske folks tjeneste

Borgmestre vil redde Spodsbjerg-Tårs

To socialdemokratiske borgmestre på hver sin side af Langelandsbæltet gør nu et sidste desperat forsøg på, at redde færgeruten Spodsbjerg-Tårs

-


Borgmestre vil redde Spodsbjerg-Tårs-ruten

To socialdemokratiske borgmestre på hver sin side af Langelandsbæltet gør nu et sidste desperat forsøg på, at redde færgeruten Spodsbjerg-Tårs fra at gå under, i den ublu konkurrence om priserne med Storebæltsforbindelsen, som bliver alvor fra i dag.

-Vi vil have et møde med den konservative transportminister Flemming Hansen, før det er for sent, understreger borgmester Johan Norden, Rudkøbing Kommune.

- Det er jo mærkeligt, at Scandlines ikke kan bruge nogle millioner af sit kæmpe overskud på en halv milliard til at kompensere færgeruten. Staten er trods alt aktionær, siger han.

Johan Norden sendte i går på vegne af sig selv og borgmesteren i Ravnsborg Kommune på Lolland, partifællen Stig Vestergaard, en opfordring til transportministeren om at se alvoren i øjnene, når brotaksterne på Storebælt i dag med et snuptag sænkes med 20 procent, uden Spodsbjerg-Tårs har en chance for at slå igen her og nu.