Brink: Djemba-Djemba er "hot"

OB går hård test i møde, hvis fynboerne skal holde på Eric Djemba-Djemba, der selv har udtrykt interesse for at forlade Ådalen for at skifte til interesserede klubber i Tyskland eller Italien.

OB-direktør Kim Brink erkender, at der er mange henvendelser på den camerounske stjerne for tiden.

- Jeg vil gerne bekræfte, at der er stor interesse for ham. Men det ville også undre mig meget, hvis en spiller på det niveau ikke tiltrak sig stor opmærksomhed fra andre klubber, siger Kim Brink til Sporten.dk

Eric Djemba-Djembas agent Sylvain Honnang har bekræftet, at blandt andre italienske Parma har været i Danmark for at se på den tidligere Manchester United-spiller. Ifølge Eric Djemba-Djemba vil det være svært for OB at matche de økonomiske tilbud fra større klubber, selvom han er glad for at være på Fyn.

Kim Brink afviser dog at tilbyde den camerounske landsholdsspiller en forbedret kontrakt for at holde på ham.

- Det med de økonomiske krav, kan han jo godt glemme. Vi har jo allerede en kontrakt med ham, som vi forholder os til, siger Kim Brink, der stadig har papir på Eric Djemba-Djemba for de næste to sæsoner.
OB-direktøren vil dog ikke stå i vejen for et salg, hvis det rigtige tilbud kommer.

- Vi har bygget en masse op omkring ham, så vi vil da holde på ham, hvis vi kan. Men det er klart, at hvis Bayern München kommer og betaler kassen for ham, så kan det være svært at holde på ham, siger Kim Brink.

Oversigt

    Oversigt