I det fynske folks tjeneste

Bulldogs ligger på en skuffende sidsteplads

Odense Bulldogs indtager sidstepladsen efter bundopgør mod EfB

Sløj første periode kostede dyrt og sikrede Bulldogs sidstepladsen efter nederlag i bundslaget mod EfB.

På en stærk vestjysk indledning og en tilsvarende svag fynsk ditto, bragte Kirill Starkov og Co. sig i førerposition.

Selvom Bulldogs fik reduceret et par gange, holdt den fortjente vestjyske sejr hjem.

Tre skæbnesvangre minutter i midten af første periode afgjorde reelt sagerne. Fynboerne forærede på karakteristisk vis åbningsmålet væk, Sune Hjulmand straffede fejlen uden nåde, inden Pasi Tuominen firsttimede skiven i nettet efter en vunden face-off til 0-2.

Buh-råbene meldte sig så småt i Bryggeriet Vestfyen Arena, da Casper Santanen kort efter i et powerplay trak frem under mål, hvor han kvikt var først over en ripost til 0-3.

Hjemmeholdet blev reelt ydmyget, men slap nådigt til pausen med 1-3, da et Örjan Lindmark-skud ramte Olof Mårs i periodens slutfase. Det var billigt sluppet.

På 1-3-reducering blev kaptajn Mads True i øvrigt noteret for en assist, hvilket var nummer 200 af slagsen i kamp nummer 521.

I anden periode måtte Bulldogs afværge to minutter i dobbelt undertal, og den succesoplevelse skabte øget gejst og mobiliserede nye kræfter til et sidste comeback-forsøg.

Det gav pote i det 45. minut, da Kim Karsberg stod på rette sted til at vippe en Mads Schaarup-retur ind bag Sebastian Dahm.

Hjemmeholdet gik efter udligningen, men krampetrækningerne var forgæves, og i slutfasen gik gassen helt af ballonen som følge af en række fynske udvisninger.

Tiden rindede ud, og EfB kunne velfortjent fejre en sjælden sejr, der sikrer dem trøstepræmien i form af syvendepladsen i årets turnering.

Bulldogs må tage til takke med sidstepladsen allerede inden sæsonens sidste opgave på mandag mod Herning.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.