I det fynske folks tjeneste

Chok hos slagteriarbejdere

Medarbejderne blev chokerede og vrede over beslutningen om at lukke deres arbejdsplads

Slagteriarbejderne på Danish Crown i Odense mister deres arbejdsplads til februar 2006

1 af 2

Chok, skuffelse og overraskelse. Det er reaktionen hos fagforeningen NNF, der har 740 medlemmer blandt de ansatte på Danish Crown i Odense. Fredag middag fik de meldingen om, at deres arbejdsplads lukker til februar.   

Urealistisk med pendling

- Det er bare for at pynte på sagen, når Danish Crown siger, at de fyrede i Odense kan tilbydes arbejde i Horsens og Ringsted. Det lyder alt for rosenrødt. Jeg tvivler på, at folk vil pendle så langt, siger Palle Hansen, der er afdelingsformand for NNF, Odense.

- Selv om vi godt vidste, at Odense-slagteriet blev betragtet som 3. division, hvor de ikke ville investere mere, kom det som et chok, da jeg fik meddelelsen i dag kl. 12, siger Palle Hansen til TV 2/FYN.

Også slagteribrancheformanden i NNF, Odense, Palle Jørgensen er chokeret.

- Jeg kan slet ikke forstå det, for Odense-afdelingen har faktisk opfyldt budgettet, siger Palle Jørgensen til TV 2/FYN.

Ikke andre job på Fyn

Det er planen, at afdelingen i Faaborg bliver udvidet med et ekstra aftenhold, men der ud over ser slagteriarbejdernes fagforening ikke mange nye jobmuligheder på Fyn.

- Jeg kan ikke se, hvor de ufaglærte slagteriarbejdere skal finde arbejde på Fyn, siger Palle Hansen, afdelingsformand, NNF Odense.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.