Dopingsynder var på bytur

En dopingmistænkt, fynsk volleyball-spiller fra Marienlyst siger nu, at han var på bytur forud for den pokalfinale, hvor han blev testet positiv for brug af kokain.

Det fortæller han i et interview med Fyens Stiftstidende.

23-årige Daniel Thomsen står til to års karantæne fra al idræt under Danmarks Idræts-Forbund, fordi også B-prøven mandag testede ham positiv for kokain.

Muligvis i drinken

Prøven blev taget efter pokalfinalen den 20. januar i Odense Idrætshal. Daniel Thomsen krævede en B-prøve, men nu rejses der en sag mod spilleren, og praksis vil være to års karantæne.

- Jeg vil gerne indrømme nu, at jeg weekenden før pokalfinalen var på en bytur, og da jeg kom hjem havde jeg ondt i hovedet og nogle store pupiller. Men det tænkte jeg så ikke mere over, før jeg efter pokalfinalen ugen efter bliver udtaget til dopingprøve, sagde Daniel Thomsen, da Fyens Stiftstidende fangede ham i aftes.

- Da jeg blev udtaget, kom jeg i tanke om byturen og valgte at fortælle om symptomerne, og det blev nedfældet i rapporten, siger Daniel Thomsen til Fyens Stiftstidende.

- Jeg forstår stadig ikke, hvad der er sket. Én ting er helt sikkert, og det er, at jeg ikke bevidst har taget kokain. Om jeg har fået det i en drink eller på anden vis i kroppen er jeg ikke klar over, men jeg må jo forholde mig til de fakta, som fremgår af dopingprøverne, siger Daniel Thomsen, der nu håber på en fair behandling.

Oversigt

    Oversigt