Efter BIOS: Danny venter stadig på sine 160.000 kroner

Danny Jensen og 481 andre tidligere BIOS-ansatte kan godt glemme alt om at få deres manglende løn inden jul. Regionen beklager - men siger: "Sådan er det bare."

Ifølge Danny Jensen har han 160.000 kroner til gode fra sin tid som ansat i BIOS.

- Jo længere tid der går, jo mere trætte bliver vi, lyder det fra Danny Jensen. 

Region Syddanmark har i alt modtaget 482 krav fra tidligere BIOS-medarbejdere, der mangler at få udbetalt løn fra deres ansættelsestid i BIOS. Men der er endnu ingen, der har fået udbetalt den manglende løn.

- Jeg havde fået lovning på at få dem her i december jo. Og det har mine kolleger også. 

Flere mails
Den 16. november modtog alle tidligere BIOS-medarbejdere ellers et brev fra Region Syddanmark, hvor der stod, at:

"Vi forsøger at afklare så meget som muligt frem mod årsskiftet, så vi kan udbetale det, der er styr på, ved årets afslutning eller først i det nye år (...) Dette gælder også, selvom der måtte være dele af jeres krav, der ikke umiddelbart kan afklares men kræver en dybere analyse/drøftelse".

Men mandag modtog redderne så en ny mail fra regionen, hvor der står: 

"Vi mangler stadig det sidste kvalitetstjek (...) Dette kan af praktiske grunde ikke gøres på forsvarlig facon inden jul".

Regionen beklager - men sådan er det bare
- Det her er komplicerede sager. Og vi må bare konstatere, at det ikke kunne gå hurtigt, som vi havde sat os som mål. Det er jeg selvfølgelig ked af, men sådan er det bare desværre, lyder det fra Rikke Vestergaard, der er koncerndirektør i Region Syddanmark. 

 

3F mener, at regionen burde sætte flere ressourcer af til sagerne. 

 - Hvis de siger, at de har sat syv mand af til det, så burde de måske sætte 14 på. Det er ikke tilfredsstillende, siger Steen Jespersen, der er faglig sekretær i 3F Sydfyn. 

Selvom der ikke er udsigt til en udbetaling inden jul, så har regionen meldt ud, at redderne nu kan forvente at få et svar på deres krav den 11. eller 12 januar.

Den forsinkede løn kunne altså ikke blive til en julegave. Og nu kan Danny Jensen ikke gøre andet end at fortsætte med at vente.

- Nu håber jeg på januar. Det bliver det så nok heller ikke. Februar måske? Marts, april...remser Danny Jensen op. 

Oversigt

    Oversigt