I det fynske folks tjeneste

Ekspolitiker i ny smuglersag

Mens han venter på at få sag om salg af smuglergods på Langeland afgjort, er tidligere DF-næstformand nu atter i søgelyset for at sælge smuglerøl.

Politiet har sammen med ToldSkat atter sat søgelyset på manden.

I forvejen er manden sigtet i en stor sag om salg af tysk indkøbt slik, øl og vin i store mængder til en bred kundekreds på Langeland, og for tre uger siden blev han så pågrebet i sin bil i hjertet af Rudkøbing - angiveligt, mens han var i færd med at sælge tysk indkøbte smuglerdåseøl til privatpersoner på åben gade.

Det skriver Fyens Stiftstidende.  Det var en anonym anmeldelse til Skattecenter Svendborg og Fyns Politi, der henledte opmærksomheden på mandens nye aktiviteter.  

Afdelingsleder Tanja Rasmussen fra kontrolafdelingen under Skattecenter Svendborg ønsker hverken at be- eller afkræfte, at den tidligere smuglersigtede var målet for aktionen mod den private bil.

- Men der var ganske rigtigt tale om en person, der er impliceret i en igangværende sag om smugleri, og det, mener vi, bør indgå som en skærpende omstændighed mod ham, siger Tanja Rasmussen.

/ritzau/