I det fynske folks tjeneste

Ekspolitiker i ny smuglersag

Politiet har sammen med ToldSkat atter sat søgelyset på manden.

Mens han venter på at få sag om salg af smuglergods på Langeland afgjort, er tidligere DF-næstformand nu atter i søgelyset for at sælge smuglerøl.

I forvejen er manden sigtet i en stor sag om salg af tysk indkøbt slik, øl og vin i store mængder til en bred kundekreds på Langeland, og for tre uger siden blev han så pågrebet i sin bil i hjertet af Rudkøbing - angiveligt, mens han var i færd med at sælge tysk indkøbte smuglerdåseøl til privatpersoner på åben gade.

Det skriver Fyens Stiftstidende.  Det var en anonym anmeldelse til Skattecenter Svendborg og Fyns Politi, der henledte opmærksomheden på mandens nye aktiviteter.  

Afdelingsleder Tanja Rasmussen fra kontrolafdelingen under Skattecenter Svendborg ønsker hverken at be- eller afkræfte, at den tidligere smuglersigtede var målet for aktionen mod den private bil.

- Men der var ganske rigtigt tale om en person, der er impliceret i en igangværende sag om smugleri, og det, mener vi, bør indgå som en skærpende omstændighed mod ham, siger Tanja Rasmussen.

/ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.