I det fynske folks tjeneste

Fisker druknet i Bogense

Søndag eftermiddag fandt Odense Politi en druknet mand i Bogense Havn. Den druknede var en 50-årig fisker bosat i Fredericia, der arbejdede på en kutter i Bogense.

-

Søndag eftermiddag fandt Odense Politi en druknet mand i Bogense Havn. Den druknede var en 50-årig fisker bosat i Fredericia, der arbejdede på en kutter i Bogense.

Skulle have overnattet på kutteren
Den uheldige fisker skulle have overnattet på kutteren i Bogense natten mellem fredag og lørdag, da han ikke kunne nå hjem. I løbet af weekenden begyndte fiskeskipperen på kutteren at undre sig over, hvor den 50-årige var blevet af, da flere af hans personlige ting stadig var i kutteren,  fortæller vagthavende ved Odense Politi, Holger Warmbier til TV 2/FYN.

Vidner mente at have set ham
Men da politiet undersøgte sagen mente enkelte vidner at have set ham lørdag morgen ved bageren i nærheden af havnen. Derfor opgav politiet eftersøgningen inden den egentlig var begyndt.

Havde aldrig misset en arbejdsdag
Da den 50-årige efterfølgende ikke meldte sig på arbejde søndag besluttede kutterens skipper straks at henvende sig til politiet igen, da den 50-årige fisker netop var kendt for at være pligtopfyldende og aldrig at være fraværende fra arbejde.

Lå under kutteren
Under eftersøgningen fandt politiet mandens træsko i havnebassinet og besluttede at sende et dykkerhold ned i havnen. Her fandt dykkerne den 50-årige druknet under fiskekutteren.

Ikke noget kriminelt
Politiet kunne ikke finde noget mistænkeligt og regner med at den 50-årige har været oppe i løbet af natten til lørdag og der er faldet i vandet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.