I det fynske folks tjeneste

Fyns første højteknologiske bibliotek

Biblioteket i Middelfart åbner fredag 17. juni, men ikke i de gamle lokaler i Algade. Biblioteket er nemlig flyttet til helt nye lokaler på Kulturøen. Og samtidig gøres

-

Biblioteket i Middelfart åbner fredag 17. juni, men ikke i de gamle lokaler i Algade. Biblioteket er nemlig flyttet til helt nye lokaler på Kulturøen.

Siden 16. april har bogorme i Middelfart måtte undvære turen til biblioteket. Personalet har nemlig haft travlt med at flytte de mange bøger ind i biblioteket nye lokaler på Kulturøen.

-Vi har savnet brugerne go glæder os rigtig meget til åbningsfesten på fredag, siger biblioteksleder Marianne Hansen

De nye lokaler er tre gange så store som dem i Algade, hvor kun 60 procent af bøgerne stod fremme på hylderne. Den ekstra plads betyder at der bliver større muligheder for bibliotekets besøgende låne en computer til at søge på internettet. Og de med god tis kan sætte sig på læsepladserne med udsigt over Lillebælt.

Og ikke nok med det. Biblioteket bliver det første på Fyn med fuld selvbetjening. Lånerne kan selv låne bøgerne ved hjælp af en computer og når bøgerne så skal afleveres igen, er det også en computer, der tager imod.