I det fynske folks tjeneste

Fynsk kok vandt fornem pris

Jonathan Bitzow Pedersen og hans hjælper, Mathias Kjærgaard

Jonathan Bitzow Pedersen fra Odense kan nu kalde sig Danmarksmester i kartoffelgourmet.

Jonathan Bitzow Pedersen vandt i weekenden Kartoffelprisen i konkurrence med ni andre kokke fra hele landet.

Kartoffelprisen anses for en af landets fineste.

Jonathan Bitzow Pedersen er udlært fra Restaurant Kvægtorvet i Odense i 2009 og arbejder nu på Svinkløv Badehotel.

Hans vindermenu bestod af:

  •  Forret af røget "fakse" kartoffelsuppe. Bintje, som lunk kartoffelsalat samt pocheret Multe i sprød Crüste.
  • Hovedretten var aromatisk Royal, Bintje Croket, Liva kogt i boullion. Lidt grønt, kartoffel emulsion. Glaseret kalvebryst.
  • Desserten bestod af frisk og kold fromage, syltet gul Vandel. Kvæde skind, samt brunsviger sauce med krydret Folva kage. 

Den menu gav ham desuden prisen for bedste hovedret.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.