Fynsk virksomhed får 6 millioner dollars fra investor

Internetbutikken miintogroup.com har i dag offentliggjort, at de modtager 6 millioner USD fra den amerikanske fond Dawn Capital. Midlerne skal bruges til at fortsætte virksomhedens vækst.

Den fynske virksomhed minder lidt om just-eat. Forskellen er bare, at Miinto sælger tøj.

Miinto-teamet og virksomhedens investorer består således også af en del folk, der var med til at skabe den eksplosive og særdeles profitable vækst Just-Eat stadig har i dag. På nuværende tidspunkt er Miinto-konceptet blevet lanceret på syv markeder på verdensplan, og kapitalindsprøjtningen fra Dawn Capital vil betyde, at Miinto udbredes til adskillige nye markeder i løbet af 2012 og 2013.

Morten Larsen, CEO for Miinto, fortæller: "Aftalen med Dawn Capital medfører en mere aggressiv udvikling af vores aktiviteter på verdensplan end indledningsvist planlagt, men vi er meget opsatte på at løbe endnu hurtigere nu og skabe væksten. En af virksomhedens hovedstyrker er, at vi har mere end 1.650 modeindkøbere i vores netværk i form af butikkerne, hvorfor vi altid kan tilbyde det produktudvalg, som forbrugerne søger."

Norman Fiore, managing partner hos Dawn Capital, siger: "Europa er langt fremme forhold til e-handel, og Miinto er en førende aktør inden for online mode. Mode fortsætter med at være blandt de mest populære søgetermer, og Miintos forretningsmodel har nogle klare fordele. Vi er meget imponeret over den vækst, som Morten har opnået, og det team, som han har samlet. Vi ser frem til at blive en del af teamet.

Miintos website

Om Dawn Capital

Oversigt

    Oversigt