I det fynske folks tjeneste

Fyret OB-træner erkender sløje resultater

Lars Olsen erkender sløje resultater

Lars Olsen afviser, at fyringen af ham handler om en sløj træningskultur i OB, men erkender, at resultaterne i 2010 ikke helt har levet op til forventningerne.

Den fyrede OB-træner Lars Olsen erkender, at han og resten af den sportslige ledelse ikke helt har nået de resultater, man havde håbet i OB.

- Jeg indrømmer, at 2010 ikke har givet os de resultater, som vi havde forventet, og derfor må jeg tage denne beslutning til efterretning, lyder det fra Lars Olsen.

I lørdags tabte holdet på hjemmebane med 0-1 til FC Nordsjælland, og efterfølgende var OB-veteranen Thomas Helveg skarp i sin kritik af visse holdkammeraters sløje træningskultur. En træningskultur, som Lars Olsen har ansvaret for, men som han afviser har været et problem.

- Det har intet med det at gøre. Det her handler alene om vores sportslige resultater, siger Lars Olsen.

Han kom til OB fra Randers, og han har været 3½ år i klubben, hvor det er blevet til to gange sølvmedaljer, og i år kvalificerede han klubben til det Europa League-gruppespil, der begynder på torsdag.

- Jeg er overrasket og ked af det. Jeg har haft en god tid, og jeg synes også, at jeg har skabt gode resultater og højnet vores niveau, slår han fast.

- Vi har netop nået en af vores visioner ved at komme i Europa League-gruppespillet, og vi ligger trods alt på en fjerdeplads i ligaen, siger Lars Olsen.

Han blev i 2006 kåret som årets træner i Danmark efter at have ført Randers FC til sejr i landspokalturneringen. Som spiller var Lars Olsen i en årrække anfører for det danske fodboldlandshold - blandt andet da holdet vandt EM i 1992.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.