I det fynske folks tjeneste

GOG hev sejren hjem mod Århus GF

Fynsk jubel efter dagens sejr over århusianerne

Med en scoring i de sidste sekunder vandt GOG lørdag 37-36 på udebane over Århus GF i den første DM-semifinale. FCK og Bjerringbro-Silkeborg spillede uafgjort.

GOG Svendborgs håndboldherrer er godt på vej mod DM-finalen. I den første semifinale i Tele2 Ligaens slutspil vandt holdet lørdag således med 37-36 på udebane mod Århus GF i en kamp, som var lige så spændende, som resultatet indikerede.

Først i de døende sekunder blev GOG'ernes sejrsmål sat ind på et hurtigt opløb af Fredrik Petersen, efter at Århus GF havde kikset et indspil til stregen.

Afslutningen var symptomatisk for kampen som helhed. De to hold skiftedes til at tage føringer, men i slutfasen var det GOG'erne - blandt andet med to straffekastredninger af Peter Henriksen - der bevarede koldblodigheden og hev stikket hjem.

Med sejren må GOG inden returopgøret på Fyn påtage sig favoritværdigheden til at snuppe finalepladsen, hvor enten FCK Håndbold eller Bjerringbro-Silkeborg venter. De to hold spillede i deres første semifinale uafgjort 31-31.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.