I det fynske folks tjeneste

Grov drabssag for retten

01:59

Det var i lejligheden her i Badstuestræde i Svendborg, at den 56-årige mand blev tævet til døde.

1 af 2

Mandag begyndte retssagen mod to personer i Svendborg, der er tiltalt for at have slået, sparket og trampet en 56-årig mand til døde.

Den 56-årige mand blev 10. januar sidste år dræbt ved usædvanlig grov vold i en lejlighed i Badstuestræde i Svendborg. Sammen med den dræbte befandt de to tiltalte, en 36-årig mand og en 39-årig kvinde, sig i lejligheden.
 
I første omgang var Fyns Politi slet ikke klar over, at man stod over for et drab. Det fandt man først ud af, da den afdøde blev obduceret. Obduktion afslørede ikke færre end 32 brud på ribbenene og væske- samt blodansamlinger flere steder på kroppen og i hovedet. I retten blev det mandag fremlagt som beviser på, at den afdøde er blevet sparket, slået og trampet ihjel.

Offeret og den kvindelige tiltalte boede sammen her i lejligheden, men ifølge kvindens forsvarer var de ikke kærester, men bedste venner.
Den mandlige tiltalte fra Odense besøgte jævnligt sine to venner i Svendborg. Anklageren mener, at de to tiltalte har begået drabet i fællesskab, men hver især nægter de sig skyldige og udpeger den anden som gerningsmand.

Der falder dom i sagen torsdag.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.