Hellere herre- end kvindehåndbold

Når det gælder GOG, vil håndbold-tilskuerne hellere se mændene end kvinderne spille, viser nye tal.

På Sydfyn er tilbagegangen hos kvinderne nemlig til at tage og føle på, efter GOG i denne sæson har spillet hovedparten af hjemmekampene i Gudme. I gennemsnit trak GOG-kvinderne 732 tilskuere i grundspillet mod 1951 i sæsonen 2007/2008. Procentuelt er der her tale om en tilbagegang på hele 62 procent. Det skriver Fyns Amts Avis.

Den mest sete GOG-kamp var åbningskampen hjemme mod suveræne Viborg. Her var 2048 tilskuere på plads i fynboernes mest foretrukne udflugtsmål, når det gælder kvindehåndbold-interesse - Odense Idrætshal. Bundrekorden lød på 275 hjemme mod Randers HK i Gudme, skriver Fyns Amts Avis.

Hos mændene er GOG Svendborg TGI en af de seks klubber i herreligaen, der har formået at øge tilskuertallet. Trods en beskeden ottendeplads i grundspillet har GOG Svendborg TGI-mændene hævet det gennemsnitlige tilskuertal i grundspillet fra 1159 pr. kamp i 2007/2008 til 1330 i indeværende sæson.

Fremgangen skyldes primært to hjemmekampe, der blev afviklet i Arena Fyn i Odense. Her var 3250 tilskuere på plads til opgøret mod Århus GF, mens opgøret mod BSV i samme hal blev topscorer med 3328 tilskuere. Sæsonens 11 øvrige grundspilskampe ligger under tilskuergennemsnittet.

Oversigt

    Oversigt