Klavs Bruun Jørgensen i biluheld

GOGs landsholdsspiller i håndbold Klavs Bruun Jørgensen slap med skrækken, en totalskadet bil og en mindre syning i baghovedet fra et færdselsuheld onsdag aften på Motorvej E20 mellem Odense og Middelfart.

-

GOGs landsholdsspiller i håndbold Klavs Bruun Jørgensen slap med skrækken, en totalskadet bil og en mindre syning i baghovedet, da han onsdag aften kørte galt på Motorvej E20 mellem Odense og Middelfart.

Klavs Bruun Jørgensen siger selv til TV 2/Fyn, at han var heldig, at han ikke kom alvorligere til skade ved solo-uheldet.

Skulle se kæresten spille
Klavs Bruun Jørgensen var på vej til Århus for at se kæresten Rikke Hørlykke spille landskamp mod Østrig. Men han mistede kontrollen med sin bil ved Nørre Aaby, bilen røg ud i nødsporet og videre i grøften.

Det kostede Klavs Bruun Jørgensen en tur på sygehuset i Middelfart. Fra skadestuen måtte han så følge Rikke Hørlykke og resten af håndboldpigerne på et TV.

Han prøver igen
Klavs Bruun Jørgensen misser efter al sandsynlighed nu GOGs Europacup-kamp mod franske Chambery i den kommende weekend.

Til gengæld regner han med at være på plads i Arenaen i Århus torsdag aften, hvor kæresten løber på banen mod Jugoslavien - denne gang har han fået kørelejlighed.

Oversigt

    Oversigt