I det fynske folks tjeneste

Ulykke på motorvejen: Ung kvinde fra Odense livsfarligt kvæstet

Tidligere på tirsdagen væltede en lastbil på Fynske Motorvej. Senere skete et alvorligt færdselsuheld i køen efter det første uheld. Foto: Mathias Øgendal

Ved 18-tiden er Fynske Motorvej ved at blive genåbnet efter to uheld. I det ene uheld blev fem personer kvæstet.

Opdateret klokken 18.11: Vagtchef ved Fyns Politi, Ehm Christensen, oplyser til TV 2/Fyn, at en af de tilskadekommende ved det andet af de to uheld på Fynske Motorvej er livstruende skadet. Det drejer sig om ung kvinde fra Odense.

Ehm Christensen oplyser desuden, at politiets arbejde på motorvejen er overstået, og at Vejdirektoratet ved 18-tiden er i gang med at sætte kegler op for at markere, hvor autoværnet er skadet. Det er mellem afkørsel 56 og 57.

- Det betyder at motorvejen åbnes igen, og trafikken kan normaliseres, siger Ehm Christensen.

------------------------------------------------

Tre personer er blevet alvorligt kvæstet i endnu et færdselsuheld på Fynske Motorvej.

En lastbil med anhænger væltede tirsdag ved middagstid på grund af et sprængt dæk på motorvejen mellem Ejby og Nørre Aaby. Det betyder, at motorvejen er spærret i begge retninger frem til omkring klokken 16.30.

I køen i vestlig retning er der klokken 13.24 sket endnu et uheld, denne gang involverende fire biler. I uheldet er fem personer blevet kvæstet, heraf tre alvorligt.

- Klokken 13.24 skete der endnu et færdselsuheld på motorvej E20 i det vestgående spor, i køen op til uheldsstedet med lastbilen. 4 biler er impliceret i uheldet og der er 5 kvæstede - heraf 3 alvorligt kvæstede, skriver Fyns Politi på Twitter.

Ifølge Lars Fredensborg, der er vagtchef ved Fyns Politi, er alle de kvæstede klokken 14.15 på vej til OUH.

Væltet lastbil spærrer motorvejen

Politiet oplyser yderligere, at den væltede lastbil nu er på højkant, men at de først regner med at trafikken kan passere ulykkesstedet omkring klokken 16-16.30.

Lastbilchaufføren havde ikke sele på, da ulykken skete, og blev derfor kastet rundt i førerhuset, i forbindelse med at lastbilen væltede.

Han er dog sluppet uden alvorlige skader.

En personbil blev også ramt i forbindelse med ulykken med lastbilen. Føreren af bilen - en yngre kvinde - har ifølge vagtchefen ved Fyns Politi fået mindre knubs og er blevet kørt på skadestuen for at blive tjekket.

Artiklen opdateres ...

Læs også Lastbil væltet: Motorvejen spærret på Vestfyn

 

Ved du noget? Så send os et tip