Mand tissede gennem Joan Ørtings brevsprække

En ukendt mand har stået og banket 20 minutter på døren til Joan Ørtings hjem på Langeland.

For godt en måned siden hang der en død rotte på Joan Ørtings hoveddør og i nat tissede en person gennem hendes brevsprække.

Det fortæller den kendte sexolog til Ekstra Bladet.

Ind i mellem de to episoder har der stået en ukendt mand og banket på hendes dør og vinduer for at komme i kontakt med hende. 

- Det er mærkeligt, for jeg var i huset i nat, så det er sket, mens jeg lå og sov. Der er meget tis, og han har fjernet skiltet, der viser, hvem der bor i huset. Jeg har også et andet skilt, hvor han har prøvet at kradse mit navn væk med en genstand. Det er væmmeligt, siger Joan Ørting til avisen.

Joan Ørting er sexolog, foredragsholder, brevkasseredaktør og tidligere tv-vært.
Joan Ørting er sexolog, foredragsholder, brevkasseredaktør og tidligere tv-vært.
Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

Hun har anmeldt nattens hændelse til politiet og undrer sig over, hvordan det kan lade sig gøre at stikke tissemanden ind gennem brevsprækken og tisse længe uden at blive opdaget.

Det værste har dog været, at hendes navn er forsøgt kradset væk.

- Når en person forsøger at skrabe dit navn af, så begynder det at blive uhyggeligt. Jeg føler i hvert fald, at han har været ude på at krænke mig, siger Joan Ørting til Ekstra Bladet og fortæller, at hun ikke er af den bange type, men alligevel blev lidt bange, da der for nylig skete noget i hendes hjem på Langeland:

- Der parkerede sin bil ude foran min dør klokken halv ti om aftenen. I 20 minutter bankede han på min dør og min rude, og det var altså en mand, jeg ikke kendte. Han skrev så i et brev, at han gerne ville se mig og se, hvem jeg var. Nu er der en, der skraber mit navn af. Hvem er efter mig, spørger Joan Ørting og tænker, at der kan være forskellige personer bag episoderne.

Oversigt

    Oversigt