Massefyring på vej hos Micro Matic

Micro Matic er på vej med ny massefyring. Onsdag vil ledelsen orientere medarbejderne om at mellem 80 og 100 ansatte skal fyres.

Hverken ledelsen eller tillids- repræsentanterne på Micro Matic ønsker  at udtale sig om fyringerne i dag, men TV 2/FYN erfarer, at op mod 100 medarbejdere står til at miste deres job.

Afsløret på tv

Oplysningen kom dog frem allerede mandag aften, da folketingskandidat Pernille Rosenkrantz-Theil(S) direkte på TV 2/FYN fortalte, at Mogens Madsen havde fortalt hende, at der skulle fyres 100 medarbejdere på hans arbejdsplads.

Mogens Madsen er tillidsrepræsentant på Micro Matic, og havde ikke orienteriet Pernille Rosenkrantz-Theil om at oplysningen var fortrolig. 

Efter masseafskedigelsen vil der kun være omkring 200 medarbejdere tilbage på Micro Matic, som for bare 10 år siden beskæftigede mange hundrede medarbejdere.

Micro Matic producerer fadølsanlæg, og gennem de sidste mange år har virksomheden været ramt af svigtende efterspørgsel.

I 2004 flyttede en del af produktionen hos Micro Matic til Litauen, men man bevarede cirka 350 arbejdspladser i Odense. Siden har yderligere 50 mistet jobbet hos Micro Matic.

Både tillidsrepræsentanter og ledelsen på Micro Matic ønsker tirsdag ikke at udtale sig sagen og henviser til en yderligere orientering onsdag.

Oversigt

    Oversigt