I det fynske folks tjeneste

Mor og søn fængslet i omfattende narkosag

En mor og søn er sigtet i en sag, hvor politiet har fundet 1,4 kilo kokain og store pengebeløb - blandt andet over en million, som en kvinde bar i en bærepose.

En 61-årig kvinde fra Middelfart og hendes 34-årige søn er blevet fængslet for narkohandel for millioner, skriver Fyens Stiftstidende.

Politiet har arbejdet med sagen i længere tid, og den 30. september gik betjente i aktion i både København og Middelfart.

- Vi fik viden om, at den 34-årige mand opbevarede narko på sit arbejde, og da vi tjekkede op på det, fandt vi 1,4 kilo kokain og omkring en million kroner i kontanter, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi, der oplyser, at sagen hidtil har været kørt for dobbelt lukkede døre.

Kort efter, at den 34-årige mand blev anholdt, ransagede Fyns Politi hans 61-årige mors hjem på H. P. Priorsvej i Middelfart, hvor morens 57-årige veninde var på vej væk fra stedet med en bærepose.

- Vi fik stoppet hende og fandt 1,1 millioner kroner i bæreposen, siger Steffen Th. Steffensen til Fyens Stiftstidende.

Den 57-årige kvinde er senere blevet løsladt igen, men er stadig sigtet i sagen.

- Vi er stadig i gang med efterforskningen, fortæller Steffen Th. Steffensen, der samtidig peger på, at politiet også kigger på de adskillige hundrede tusinde kroner, som står på morens bankkonto.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.