I det fynske folks tjeneste

Musikere boykotter spillested

Uenighed om garantier og priser får bookingbureauer til at undgå spillestedet Posten.

Det nyombyggede Posten går glip af en række aktuelle koncerter med blandt andet Jens Unmack, Tina Dickow og The Raveonettes, der i stedet optræder på Café Kræz, Odense Koncerthus og Studenterhuset.

Bookingbureauerne Beatbox Booking & Concerts og PDH Music har boykottet Posten på baggrund af økonomisk uenighed om garantier til kunstnerne, samt prisen på leje af spillestedets faciliteter.

- Boykot, leveringsnægtelse og karteldannelse er ikke til gavn for hverken musikken, musikerne eller Posten, men har alene det formål, at Beatbox forsøge at tryne Posten, siger leder af Posten, Niels-Jørgen Simonsen, til Fyens Stiftstidende.

Direktør for Beatbox Booking & Concerts, Peter Sørensen, forklarer, at bookingbureauet ser sig nødsaget til at sende dets kunstnere i en stor bue uden om Odense eller lade dem spille andre steder i byen under langt ringere forhold.

- Så længe spillestedet ikke kan honorere vores musikeres krav og kommer med uspiselige tilbud, kommer vores kunstnere ikke på tale på Posten, siger Direktør for Beatbox Booking & Concerts, Peter Sørensen til Fyens Stiftstidende.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.