I det fynske folks tjeneste

OB protesterer over rødt kort

Kim Brink vil protestere over udvisningen.

Skuffelsen hos OB var enorm, efter at holdet søndag måtte forlade banen med kun et point i favnen. Klubben protesterer over det hurtige røde kort.

Hverken træner og direktør fra OB kunne efter søndagens kamp forstå, at holdets norske forsvarsklippe Atle Roar Håland fik rødt kort et minut inde i 2-2-kampen mod Horsens.

Udvisningen kostede tilmed et mål på det efterfølgende straffe, og det kan betyde nul medaljer til OB, frygter træner Lars Olsen.

- Det afgør måske medaljekampen. Vi er i 30. spillerunde. Og det er jo forfærdeligt, hvis en dommerfejl skal afgøre medaljerne, sagde Lars Olsen.

OB's direktør, Kim Brink, tvivler slet ikke på, at kendelsen var en dommerfejl, og derfor vælger klubben nu at protestere til DBU over det røde kort. Pointtabet kan klubben ikke gøre noget ved, men Kim Brink håber på, at DBU vil overveje Atle Roar Hålands røde kort, der ellers giver to spilledages karantæne.

- Med de regler, der er, sker det ekstremt sjældent, at der bliver lavet om på kendelser. Men vi håber alligevel, at DBU vil tage kortet op til overvejelse. Det røde kort er jo helt ude af proportioner, sagde Kim Brink efter kampen.

Vinder FC København mandagens kamp mod topholdet AaB, har OB tre point op til bronzemedaljerne.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.