Overfaldet af fem mænd med koben

En 47-årig mand fra Ringe blev mandag aften overfaldet i sit hjem og gennembanket af fem mænd med koben. Senere opsøgte de ham på skadestuen for at give ham flere tæsk.

Skadestuen slog alarm

Et regulært tæskehold med fem mænd i alderen 35 til 45 år opsøgte mandag aften en 47-årig mand på hans bopæl i Ringe. Her trængte de ind og tæskede løs på manden.

Hustruen siger i dag til TV2/FYN, at familien først opdagede mændene, da de befandt sig oppe i stuen. Den 47-årige mand blev ifølge hustruen truet på livet, samtidig med at han blev slået i ryggen med et koben.

Mandens skrækslagne kone ringede 112, og de fem mænd forsvandt. Manden blev kørt til skadestuen i Svendborg, og imens mente politiet, at tæskeholdet havde søgt skjul på et værtshus, som de omringede. Men inden politiet nåede at trænge ind, slog skadestuen i Svendborg alarm. Her var tæskeholdet trængt ind for at give manden flere tæsk.

- De mente tilsyneladende, at han ikke havde fået nok, fortæller vagthavende ved Odense Politi.

Det lykkedes dog personalet at holde de fem ophidsede mænd hen indtil politiet kom og fik anholdt mændene.

Alle fem anholdt

Årsagen til det brutale overfald kan politiet endnu ikke oplyse noget om.

De fem mænd vil senere i dag blive overført til politiet i Svendborg, hvor politiet skal tage stilling til, om de fremstilles i grundlovsforhør.

Oversigt

    Oversigt