To personer set på broen før betonklodsdrabet

En lastbilchauffør så et par skikkelser knæle ned, netop som han kørte under motorvejsbroen, hvor der kort efter blev kastet en dræbende betonklods.

Selvom der nu er gået to måneder siden, at en betonklods blev kastet ned fra en fynsk motorvejsbro og dræbte en 33-årig tysk kvinde og kvæstede hendes mand alvorligt, modtager Fyns Politi fortsat henvendelser fra offentligheden. Blandt andet har en lastbilchauffør fortalt, at han så to skikkelser på broen, kort før den tyske bil blev ramt.

Han kan ikke beskrive dem nærmere, men han noterede sig, at de knælede ned, netop som han passerede under broen.

-Det er en meget interessant oplysning, da det er første gang, at vi har hørt om personer set direkte på broen så tæt på gerningstidspunktet. Vi holder fortsat alle muligheder åbne, men det kunne altså tyde på, at der har været to personer om det, siger efterforskningsleder politikommissær Michael Lichtenstein.

- Vi har nu registreret over 450 henvendelser fra borgerne. Det er ganske overvældende, men også helt afgørende for vores efterforskning at få den hjælp, siger efterforskningsleder Michael Lichtenstein.

Der har været foretaget en række DNA-undersøgelser af de betonklodser, der blev kastet, og af området omkring broen. Der er fundet flere forskellige DNA-profiler, de fleste fra vidner og de forurettede. Men politiet mangler at få identificeret en af de fundne DNA-profiler.

-Vi har fundet en DNA-profil, som vi ikke kender i politiets register. Derfor vil vi undersøge om eventuelle mistænktes DNA matcher den fundne profil. Desuden kan vi håbe på et hit blandt de mange sigtede, der hver dag føres ind i politiets register, siger politikommissær Michael Lichtenstein, der betragter det som et afgørende spor, at der er fundet en DNA-profil.

Politi mangler også fortsat at identificere føreren af den ældre mørke Volvo stationcar, som et vidne så tæt på gerningsstedet den pågældende nat.

Oversigt

    Oversigt