Politi tjekker patronhylstre fra Vollsmose

Efterforskning af skud mod lokalbetjente i fuld gang. Endnu kun få spor. Fyns Politi mener, der er tale om en enkeltstående episode i Odense-bydelen.

Et antal patronhylstre er foreløbig det mest varme spor, som Fyns Politi har efter skudepisoden torsdag aften, da to lokalbetjente blev beskudt i Odense-forstaden Vollsmose.

Patronhylstrene er formentlig affyret for nylig, og de blev fundet i nærheden af det sted, hvor otte-10 skud blev affyret, men de tekniske undersøgelser er endnu ikke færdige, oplyser efterforskningsleder Benny Linde Larsen, Fyns Politi.

- De ser ud, som om de er helt friske, og findestedet passer også, så når vi lægger to og to sammen, anser vi dem for at være fra skudepisoden i går, siger Benny Linde Larsen.

Det vides endnu ikke, hvilket våben patronerne stammer fra.

Fyns Politi satte fredag alle sejl til med efterforskningen af skudepisoden, der fandt sted torsdag ved 23-tiden efter en urolig aften i Vollsmose. Der blev dels ledt efter tekniske spor, dels afhørt vidner, der eventuelt kan bringe politiet på sporet af, hvem der affyrede skuddene.

Uroen begyndte, da en yngre mand forulykkede med sin bil i en rundkørsel ved bebyggelsen Bøgeparken, efter at han havde forsøgt at køre fra en politipatrulje. Efter uheldet stimlede en hel del mennesker sammen på stedet, og politiet trak sig tilbage, da manden var kørt væk i en ambulance, forklarer Benny Linde Larsen.

Da der lidt senere blev anmeldt ild i nogle biler på Vollsmose Allé, blev en patruljevogn igen sendt ud til området ved Bøgeparken, og det var her, skuddene faldt. Betjentene fik en fornemmelse af, at der blev skudt på dem, fordi de kunne se mundingsild og mærke projektilerne flyve forbi.

Ifølge Benny Linde Larsen holder politiet nu øje med, om der er optræk til nye uroligheder. Men det er opfattelsen, at der var tale om en enkeltstående episode.

Oversigt

    Oversigt