Politiet efterlyser to mænd: 47-årig udsat for røveri i Svendborg

Fyns Politi efterlyser to mænd, der sent mandag aften passede en 47-årig mand op ud for bagergade 76 i Svendborg.

Signalementer

Den 47-årige beskriver de to røvere sådan her:

A: Mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm, iført mørke bukser, lyse Nike Air Shox sko og en mørk hættetrøje, som var trukket op over hovedet og dækkede for ansigtet.

Talte med udenlandsk/arabisk accent og medbragte en ukendt genstand, som anmelder formodede var en pistol.

B: Mand, ca. 20-25 år, ca. 165 cm, iført mørke bukser, mørke Nike Air Shox sko og en mørk hættetrøje, som var trukket op over hovedet, dækkende for ansigtet.

Medbragte en ukendt genstand, som han gemte i sit trøjeærme og som anmelder formodede var en kniv.

Forløbet

Da de 2 unge mænd kom hen til anmelderen sagde A, at der var tale om et røveri, hvorefter de begge vendte anmelderen om således, at han stod med ryggen til de to gerningsmand.

Herefter mærkede den 47-årige at en rund genstand, muligt en startpistol, blev stukket i ryggen på ham. Anmelderen stod herefter helt stille, mens gerningsmændene stjal et pengebeløb, som anmelderen havde i sine lommer, ligesom de stjal en lille papkasse indeholdende piller af navnet Alprox.

Herefter flygtede de 2 gerningsmænd ad Bagergade mod Grubbemøllevej, hvor de svingede til venstre og løb videre i retning af Svinget.

Fyns Politi i Svendborg efterlyser vidner, der har set røveriet eller har set to mænd løbe ad Bagergade, Grubbbemøllevej og Svinget mandag aften omkring kl. 23.15.

Henvendelse til Fyns Politi på tlf. 114

Oversigt

    Oversigt