I det fynske folks tjeneste

Politiker med to kasketter

Borgergruppen Syd-Sydvestfyn, der har foretræde for folketingets kommunaludvalg i næste uge, har i et brev til udvalgets formand bedt om, at den nyvalgte MF-er Erling Bonnesen sættes uden for døren.

-

Borgergruppen Syd-Sydvestfyn, der skal til foretræde for folketingets kommunaludvalg i næste uge, har i et brev til udvalgets formand Poul Nødgaard (DF) bedt om, at den nyvalgte MF-er Erling Bonnesen (V) erklæres inhabil.

Fyns Amts Avis skriver lørdag, at borgergruppen ikke føler sig tryg ved, at Erling Bonnesen sidder med ved bordet under foretrædet, fordi Bonnesen samtidig er borgmester i Broby kommune.

- Der er helt klart tale om, at han har to kasketter på i denne sag. Derfor mener vi ikke, at han kan deltage, siger Steffen Hansen og Peter Klug Andersen fra Borgergruppen til Fyns Amts Avis.

Erling Bonnesen oplyser, at tanken allerede  har strejfet ham. Han vil dog først have undersøgt formalia og procedurer, inden han eventuelt erklærer sig selv inhabil.

Borgergruppen, som er modstander af den nuværende kommunesammenlægning mellem Faaborg, Broby, Ringe, Ryslinge og Årslev, har foretræde for kommunaludvalget den 3. marts.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.