I det fynske folks tjeneste

Sorggruppe for små børn på Fyn

Stigende behov for sorgbehandling hos små børn

Børns vilkår  opretter en ny sorggruppe for 7 - 10-årige børn på Fyn. Behovet for at hjælpe børn i den aldersgruppe gennem sorgen over at have mistet et andet menneske er stigende.

Børn giver penge

Pengene til den ny sorggruppe er samlet ind af børn i Middelfarts skolefritidsordninger i anledning af den internationale børnedag. Her sælger børnene ting, de har lavet i fritidsordningen i årets løb. Perlekæder, puder, lakfigurer, billeder og andet.

Børnene i Middelfart har indsamlet 10.000 kroner og giver pengene til Børns Vilkårs sorggrupper på Fyn. Det benytter Børns Vilkår til at oprette en ny sorggruppe for 7 - 10-årige. Netop børn i skolefritidsordningsalderen.

Behovet stigende

- Vi er glade for at SFO-børnene har valgt at bruge pengene på at hjælpe børn, der har mistet, siger den faglige leder af Børns Vilkårs sorggrupper, Dorthe Korshøj.

Hun tilføjer, at Børns Vilkår får flere og flere henvendelser fra forældre til de lidt yngre børn. Derfor er det en særlig glæde at kunne oprette en sorggruppe for den aldersgruppe, siger hun. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.