I det fynske folks tjeneste

Stor politiaktion efter skyderi mod rockerborg

En mand med HA-tilknytning blev fremstillet i retten i Odense mandag morgen.

Fyns Politi har foretaget en række anholdelser i Odense natten til mandag som følge af det opgør, der tilsyneladende er mellem HA-relaterede personer og indvandrere.

Leder af vagtcentralen Torben Schultz-Pedersen fortæller til TV 2/FYN, at politiet har været talstærkt på banen natten til mandag.

- Vi har foretaget en række anholdelser omkring Petersmindevej, hvor Hells Angels klubhus ligger, og på andre adresser i Odense. Anholdelserne er sket i nat og her til morgen, og de anholdte vil blive afhørt. Formentlig vil der ske fremstillinger, siger Torben Schultz-Pedersen.

Hvor mange anholdelser der er foretaget, vil lederen af vagtcentralen ikke præcisere, men bekræfter at det er af personer med tilknytning til rockermijøet.

Anholdt med pistol

Også søndag morgen anholdt politiet en mand med tilknytning til Hells Angels. Han blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør mandag morgen.

Anholdelsen skete søndag morgen klokken 8.55 på Ejby Møllevej i Odense. Det skete fordi en borger havde set en mand sovende i en bil, hvor der oven på lå noget, der lignede et skydevåben. Det viste sig at være en 9 mm pistol. Og manden sigtes nu for overtrædelse af våbenloven.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.